Haal snel en voordelig je rijbewijs bij Autorijschool Feka

Wil je binnenkort je rijbewijs halen in Eindhoven, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding bij je past? Of wil je eerst kennismaken met Autorijschool Feka? Maak gebruik van een vrijblijvende proefles! Tijdens deze autorijles maak je kennis met de rij-instructeur, de lesauto, onze Autorijschool en krijg je inzicht in je rijvaardigheden. Na de proefles kun je beslissen of je verder wilt gaan of niet.

Met de unieke 3D Lesmethode slaag je gegarandeerd! Deze succesvolle formule start met een vrijblijvende proefles. Een proefles duurt 60 minuten inclusief een persoonlijk advies. Op basis van de resultaten van een proefles kan de instructeur een inschatting maken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zal hebben. Houd wel altijd in gedachten dat het een inschatting is, je kunt je sneller of minder snel ontwikkelen dan je rijinstructeur op basis van de proefles heeft ingeschat.

Autorijscholen eindhoven

Visueel rijlessen

Autorijschool rijles prijzen

Beelddenkend rijlessen

Autorijschool rijlespakket

Uniek rijlesmethode

Autorijbewijs

Horen - zien- (beeld)denken

Rijschool Eindhoven

Proefles

Proefles aan het begin van je rijopleiding

Na afloop krijg je een persoonlijk advies voor het behalen van je rijbewijs. Om zoveel mogelijk uit je autorijlessen te halen krijg je altijd rijles van dezelfde instructeurs en in dezelfde lesauto. Voor de rijlessen komt Autorijschool Eindhoven je thuis ophalen en wordt je ook weer afgezet.

Faalangst

Faalangst rijles of rijangst rijlessen Eindhoven

Last van faalangst of rijangst? Autorijschool Eindhoven is gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van mensen met faalangst en/of rijangst. We streven naar een prettige sfeer en actieve persoonlijke begeleiding waarbij iedereen gewoon zichzelf kan zijn. Maak een afspraak voor je eerste rijles!

Eigen tempo

Rijbewijs halen in 4 of 6 maanden

Gaat een spoedopleiding te snel. Kies er dan voor om je rijbewijs te halen in 4 of 6 maanden. Je haalt dan sneller je rijbewijs, je kunt starten zonder theorie certificaat en het is heel goed te combineren met je werk. Onze ervaring is dat leerlingen die een langere periode lessen, met minder lessen op examenniveau zijn omdat alle lesstof beter kan worden verwerkt.

Spoedcursus

Snelcursus in 5 tot 10 weken

Snel je rijbewijs halen kan ook: bijvoorbeeld in 5 tot 10 weken. Voor meer informatie zie spoedcursus. Denk ook aan het volgende: een versnelde rijopleiding vereist een hele andere discipline dan twee uur rijles per week; niet alle soorten rijopleidingen passen bij alle leerlingen.

Rijlessen

Hoeveel rijlessen heb je gemiddeld nodig

Het is aan te raden om eerst een proefles te volgen, voordat je rijlessen neemt. De rij-instructeur maakt op basis van de resultaten en zijn ervaring een inschatting hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs in Eindhoven te halen. Houd wel altijd in gedachten dat het een inschatting is, je kunt je sneller of misschien minder snel ontwikkelen dan je rij-instructeur op basis van de proefles heeft ingeschat.

Rijles Tips

Sneller je rijbewijs halen? Volg deze tips:

- Rijlessen van twee uur zijn effectiever dan rijlessen van één uur.
- Neem twee keer per week rijles in plaats van één keer per week.
- Probeer, als je als passagier bij iemand in de auto zit, mentaal en actief mee te rijden.
- Zorg dat je op tijd je theorie-examen hebt gehaald!

1000+

Geslaagden & Kandidaten

18+

Jaar ervaring

60%

Slagen eerste keer

Aanmeldformulier

Vul het contactvormulier in en we nemen zo spoed mogelijk contact met je op.