Nee, wij hebben geen wachtlijst. Bij ons kun je volgende dag beginnen autorijlessen. Voor het rijlessen in het weekend rekenen wij geen extra kosten.
Je kunt altijd per direct beginnen met je rijopleiding.
Ja, je mag zonder een theoriecertificaat autorijlessen volgen. Uiteraard moet je wel je certificaat hebben als je gaat afrijden.
We hebben wel de mogelijkheden om de lespakketten in termijn te betalen, om een regeling te treffen kun je het beste met een van onze instructeurs contact opnemen.
Je kunt, als je binnen onze werkgebied woont, thuis opgehaald en weer thuis afgezet worden voor je rijlessen.
Ja, het is mogelijk om in de avonduren of op de zaterdagen rijles te nemen in Eindhoven.
Als je een rijles tenminste 24 uur van tevoren afzegt, hoef je die rijles niet te betalen.
Wij adviseren om eerst een proef rijles te nemen. Aan de hand daarvan kunnen we je nieuwe beginsituatie bepalen voor een passend rijles pakket voor je rijbewijs.
Vanaf 16 jaar kun je je theorie-examen halen, als je deze haalt krijg je een theoriecertificaat. Dit theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig vanaf de dag dat je het examen hebt gehaald. De echte rijlessen kunnen al starten vanaf 16,5 jaar.
Ja, bij rijschool Rijschool Feka sta je centraal. Jij bepaalt zelf hoe vaak je wilt lessen en in welk tempo je je rijbewijs wilt halen.
De duur van je rijopleiding is afhankelijk van het benodigde rijlessen die je zult hebben en je beschikbarheid voor de rijlessen. Meeste kandidaten halen hun rijbewijs binnen 3 a 5 manden.
Wanneer je last hebt van faalangst of rijangst kan de stap tot het nemen van rijlessen erg groot zijn. Wij adviseren dit dan ook aan te geven tijdens je proefles. Je instructeur is hier dan direct van op de hoogte en kan er voor zorgen dat jij in een prettige omgeving en met de juiste hulp toch succesvol aan je rijopleiding kunt beginnen!
Je kunt ons eenvoudig machtigen via www.mijn.cbr.nl
- Log in met je Digid,
- klik op machtig de rijschool
- vul je persoonlijke gegevens en ons rijschool nummer in: 3492A8
Over Een examinator van het CBR beoordeelt tijdens de tussentijdse toets en/of het examen hoe het met je rijvaardigheid is gesteld. Een onderdeel hiervan is jouw zelfreflectie. Hiermee bedoelen we eigenlijk; ‘hoe vind jij nu eigenlijk zelf dat je deelneemt aan het verkeer?’
Wanneer je 4 keer bent gezakt voor je CBR praktijkexamen, dan rij je de volgende keer een BNOR examen, ofwel staatsexamen. BNOR staat voor Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid. De eisen voor het slagen voor het examen zijn hetzelfde als voor een normaal CBR praktijkexamen. Je mag wel pauze nemen als je wilt.